Mañana…. mañana

Som dykk veit så skjer ikkje allting like fort i Spania som me er vand med i Norge. Her kan ting skje FRYKTELIG seint. T.d. ventar eg på eit firma som skal skifte houvuddøra til huset. Dei skulle komme kl. 08.00 i dag. Eg sit og ventar må utsette mine gjøremål til seinare, eg får ikkje tatt min morgontur på stranda, dei andre planane vert utsette, avtaler vert utsette. Det er ein halv time sidan dei skulle vore her. Men slik er Spania. Slik har det vore sidan eg var her fyrste gong i 1968, slik er det no. Eitt anna døme på dette noko avslappa tilhøvet til tid er at eg har bede det firma me leier av (det er norsk..) om å lese av straumen og vatnet den dagen me flytta inn. Det er 10 dagar sidan, dei har ikkje gjort det ennå eg har ringt og purra 5-6 gonger. Eg vil ikkje betale straum sidan mai..då dei siste budde her…

Nei det er eit anna tilhøve til tid, det er noko ein berre må slå seg til lags med. det seier dei norske som har budd her lenge.

Ellers så er det myje som endrar mitt liv her nere. Eg skreiv om rutinar i går, eg har nett fått nokre opplevingar og minne som tek meg attende til 1994-95. Då eg var heimeverande far med Odin og Falke…. DejaVu. Men meir om dette i morgon, eller om ei veke, eller ein månad… Manana, Manana….. (…).

For dei som treng adressa vår i Spania:

Unni Elisabeth Hørthe
Skjalg Omdal
Po box 33
03581 Alfaz Sucurca.1
Spania
våre telefonar er

Kitty Karina:     0034689827707
Unni Elisabeth: 0034689827708
Skjalg:        0034689827613

Dykk kan sende tekstmeldingar og ringe til telefonane frå Noreg.
E-postadressar er som før.

Dette er huset vårt, sett frå "hagen" og porten. Romsleg for oss tri, god plass til gjester. I øverste etasjer er KK sitt rom med veranda.

Dette er huset vårt, sett frå "hagen" og porten. Romsleg for oss tri, god plass til gjester. I øverste etasjer er KK sitt rom med veranda.

7 Comments

 1. Nå klokka 08.50 ringer dei og seier dei ikkje kan koma i dag likevel. Dei har visst fått feil dør og må kjøre til farbrikken og få ei ny. Men dei kjem i morgon, manjana…. Så då kan eg taka bussen til Altea og se på ein Scooter……

  Svar

 2. Det gjekk ikkje noko raskare når me bytta dør her i Oslo. Då sendte dei feil dør frå fabrikken, så det tok ganske lang tid.

  Kvifor legg du forresten ut så små bilete? Me hev nok av plass å ta av 🙂

  Svar

 3. Kr Egil..
  Nå er dei net ferdige med døra. Me hev ei stuge full av kvitt murstøv! Eg ventar på vaskehjelpa!
  God ide å prøve med større bilete. Skal prøve å legge dei siste inn på nytt.

  Svar

 4. Slik, eg hev skrudd upp storleiken på mellomstore bilete til breidda på sida.

  Du bør òg trykkja på den knappen «lenkja (URL) til originalbilete». På den måten kann me trykkja på biletet å få den store versjonen. Mykje greidare.

  Svar

  1. Odin kan du legge inn eit bilete på headingen på sia mi? Eg legg det i galleriet. Dei spanske fargane – flagget.

   Svar

 5. Fint Odin…Takk skal du ha. Så har du lagt inn identica og–kuult, og dei siste kommentarane. Nå vert det lettare å fylgje med…

  Svar

 6. Odin – er prøva å laga lenkja du nemde, men det virka ikkje. Kan hende må orginalbilete flyttast i galleriet?

  Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *