5 Comments

 1. Siste kulturelle filminnslag i Stavanger. Voktors kommentarfilm på «Open port» 2008 ble vist for en fullsatt kinosal på Sølvberget, har aldri sett så mange journalister og kulturfolk samlet. Sterk kommentar og livlig debatt på «kultkafeen etterpå» ( omtalen var ikke lagt ut på Svg.nettavis!)Forhåpentligvis sees vi i julen – velkommen hjem til ihvertfall kuldegrader. Førjulshilsen fra Aasny

  Svar

 2. Veldig bra! Åpen Port har eg venta på lenge. Traff HEV nokre gonger under 2008, og forstod at her får me noko som 2008-adm ikkje ville like! Gler meg til å sjå filmen!! Nrk har intervjuet Hans Eirik Voktor.
  Unni Elisabeth søkte på eitt prosjekt under tema Åpen Port. Det fekk ho avslag på. Som 650 andre, meg inkludert. Men Unni Elisabeth gjennomførde prosjektet på tross av dette: Her ser du resultatet frå AUSTRÅTT SKOLE Trykk på bilete øverst til høgre.

  Svar

 3. Så va eg inne igjen… Likte veldig godt Appelsintre.

  Takke for sist og me ses imorgen. Komme kanskje en tur te bryggå.

  Ha ein fine litlajulaftå

  Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *