VÅR ADRESSE

Det hadde vore kjekt om du skreiv nokre kommentarar på det einskilde innlegget. Du finn eit kommentarfelt nederst på kvar side. Commentary/comments. Eller du kan skrive til oss på:

E-post: post@skjalg.no
unnielisabeth@hotmail.com
kitty.karina.omdal@gmail.com


Kitty Karina:       – 004748891313
Unni Elisabeth:    – 004792099441
Skjalg:                – 004792869286
Odin:                  – 004793243725
Falke:                 – 004745225522

eller direktemeldingar på Microbloggen

Postadresse:
Hørthe/Omdal
Calle Pau Casals No7
Palatino II, Apt. 3A
03581 ALBIR
Spania

Ellers har eg jo jobbwebben min her

4 Comments

 1. Hei,
  Deres bloggsider er behagelig lagt opp, de beskriver Deres aktive hverdag på en fin måte, i tillegg har Dere flotte bilder som fullfører inntrykket av teksten. Meget bra :o)
  Jeg er en kar på 41 år. Min samboer, tre barn og et barnebarn har bestemt oss for å flytte til Spania. Vi leter etter leilighet/hus, i første omgang for å leie. Det er mulig jeg blir uføretrygdet i løpet av kort tid, jeg sliter med smerter men, trener hver dag i håp om å bli bedre. Jeg Brakk ryggen på to steder i 1988 og hadde en omfattende operasjon i 1993, jeg har hele tiden vært i jobb , 15 md i militæret og smilet og latteren sitter løst. Hvorfor skal jeg klage når det finnes så mange andre som er flinke til det? Vel, vi prøver å bli så godt som mulig kjent med Spania, før vi reiser og målet er at vi reiser en gang i løpet av år 2010. Jeg har tidligere arbeidet med stålkonstruksjoner, alt som kan tenkes både på land og til vanns, vannkraft og solskjerming. Jeg er maskin teknisk utdannet og har vært prosjektleder i Hunter Douglas Norge (Vental Solex og Kjells Markiser). Kanskje det kan vise seg at jeg på ett eller annet hvis kan være til nytte for et firma som holder til i Spania?
  Det jeg lurer på er om Dere kan gi oss noen tips om hvor det ville være fornuftig å titte ekstra nøye, med tanke på bolig, skole og eventuell jobb? Datter er 21 år og trenger jobb, eldste sønn er snart 17 og ønsker å jobbe, yngste sønn skal begynne i 8 klasse til høsten. Vi er allsidige og lærevillige, uvenner vet vi ikke hva er…..Har hørt om slike men aldri møtt en sånn. Jeg for min del kan gli inn i mengden og nesten bli usynlig, men kan også bli lagt godt merke til. I en samling av mennesker som f.eks. får informasjon, er jeg den typen som rekker opp hånda og spør om ting. Ikke fordi jeg ikke forsto men, fordi jeg merker fort hvis det er en person i mengden som ikke fikk det med seg og kanskje ikke tør å spørre selv. Min samboer og jeg er meget teknisk annlagt. Håndtverkere har vi kun tatt kontakt med når vi trengte papirer på utført arbeid fra en sakskyndig som skjekker at ting er fagmessig riktig utført (Rørlegger/Snekker og elektrisk arbeid). Et av våre «hobbyprosjekter», en Hyundai Accent som hadde et meget bra karroseri men alt annet var galt; Vi kjøpte den for 2000 kr brukte 1000 kr på huggeri og etter et par uker «mekking» og eu godkjenning ble den taksert til 38000 kr. Kvinnen er meget dyktig til glassgravering og vi er begge datakyndige. Aktive mennesker kan vi kalles da vi fortsatt ikke har blitt tatt av «sofamagnetismen» :o)
  Det ville vært meget hyggelig om vi kunne fått noen tips og råd fra Dere som har førstehånds kjennskap til Spania.
  Ha en god dag!
  Mvh Tommy.

  Svar

 2. Takk for interessant lesning og nyeog eldre bilder……

  Er hjemme med virus og ikke helt i slaget.

  Lykke til med utleie.
  Hilsen Merete

  Svar

 3. Hei Skjalg og Unni ! Jeg har set gjennom bilder og siste nytt hos dere der nede i varmen. Sitter i 2 et. og ser ut kl.16.45, og det lyser vakkert fra gråblå himmel og masse snø på Kyvikmarka. Hagen min er full av snø, og jeg har vært ute og spadd trappa på forsida ved inngangsdøra. Dette er vi ikke vant til i Stavanger. Det er flott med kvit snø, men nå lengter jeg etter vår og sol.!!! Klem til dere alle 3.

  Svar

 4. Vente på nyheder….. Ka sjer?

  Her e våren p vei, snøen smelte så bare det.
  Godhelgsklem frå Hauen

  Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *