Hei alle saman!

Her bur me. Er det ikkje flott? Skulen ligg opp under fjellet der bak.

Her bur me. Er det ikkje flott? Skulen ligg opp under fjellet der bak. Bilete er tatt frå gamlebyen Altea.

Velkommen til Spania-sia til Skjalg. Eg har ikkje sånn Fjesbok eg så eg tenkte nokre av mine vener ville lese denne i staden for å tvangsmelde seg inn i eit overvåka komersiellt system! Skriv gjerne ein kommentar i på den lenkja som er kalla comments.  Kvar av mine rapportar har denne lenkja på botn.

6 Comments

 1. Hei Skjalg,
  veldig ,veldig kjekt å lese bloggen din. Pluss se bildene.Eg nyte nå en frilørdag med de gode radioprogrammene, avislesing m.m. Me hadde forresten grillsamling i Ramsvig med den nye klassen te Åsne + foreldre igår. Det ser ut te å ver ein god gjeng. Eg ska vise bilder te mor, både dine og Unni sine. Lykke te videre. Klem fra Siv

  Svar

 2. Siv, kjekkt at du fekk lest og sett på bilder. Jo fleir som les og kikkar, jo meir vil eg skrive og ta bilde! Prøvde å sende ut ein samleepost idag til kjentfolk, men lykkast ikkje med det. Acona-servaren heime i Sch. klikka visst…Må nok få hjelp av Odin.

  Svar

 3. Hei Skjalg 🙂

  Kjekkt å lese bloggen din. Kult at du skriver på nynorsk forresten !

  Ser ut til at dere har det toppers der nede. Jeg misunner dere finværet, men nå skal det visst bli fint igjen her også.

  Hvis du har behov for litt bistand med leiligheten/leitakere din, får du gi beskjed. Jeg mangler ikke oppgaver på noen måte, og det koster deg ingenting, men jeg gir deg gjerne en liten hånd hvis det er noe som blir krøkket for deg, og som du tror jeg kan fixe for deg.

  Kos dere videre 🙂
  MvH
  Geir

  Svar

 4. Hyggelig med bloggen din, du er vel på nettet og ser at det regner og blåser (13 grader ) hjemme
  Har ennå litt ferie til gode sa stein og meg reiser 14 dager til malta og sicilia!
  Hils de andre og nyt det
  hilsen Aasny

  Svar

 5. Geir – Kjekkt å se at du kikkar innom. At du tilbyr deg å hjelpe med leilegheita synes eg er veldig generøst. Skal gje lyd om eg trenger hjelp. Kanskje du har ein potensiell leigetakar?

  Aasny – du og Stein trekkast mot varmen, det overraskar ikkje! Her er det framleis goood vaaaarme kvar dag.

  Svar

 6. Heisann, der sørpå.
  Kjekt å lesa kossen det går me dokke. Eitt udenlandsopphold e alltid spennande te å bjynname. Måtte se to gånge idag på orde manjana. Eg har aldri sitt det skreve sånn. det e litt løye atte hviss de e einn liden forskjell i stavemåden så fatte einn ikkje ke de e me de sama. Ikkje sant ?

  Jørr noge me å lera dokke spansk nå – så snart som muligt. De e den stora dørå inn i samfunnet som omgjer dokke nå. Sproget avgjørr altid om einn vil vera turisten elle noge aent..

  Det jekk i dass med leveringsturen te Guyana. De i haugesund va for griske og for lide flexible te å få te einn kontrakt. Med salg og kjøb e det viktig å gje litt for å få noge te – akkurat som i ekteskabe, he,he.

  Te helgå får eg mange CS’arrar på besøg, så tiå springe ivej her og.
  Kos dokke jyseligt «en la tierra doulce, llena de sonrisa y sol»

  Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *