Bilete frå Unni Elisabeth i Spania

Her er nokre bilete som Unni har sent meg i det siste… Det ser ut som det framleis er sumar der!

Morgonsteming

Morgonsteming på veg til jobben...

På veg på tur

Frå stua

stuekroken

Fin ny frisyre

3 Comments

 1. Fine på håret! Synd me ikkje kunne koma oss ner på vitjing, men det er jo ikkje så lenge sidan me var der…og så er det berre 10 dagar til du er heime i Noreg att. Det er mange som ser fram til å få deg hit att 🙂

  Svar

 2. Hallo i luka 😀 Nettopp no er eg i Madrid. Kom hit ca 14.30 og har romstert litt rundt for å orientere meg. Tok metroen til midt i sentrum, fant fram kartet og gjekk målbevisst frå Plaza del SOL mot Gran Via der eg viste at eg ville støyte på mange hotell og overnattingsstader. Det gjorde eg og 😀 Dei fleste var for dyre hi, hi… Plutseleg høgt oppi eit høghus på sjølvaste Gran Via fekk eg napp på alt u/ frukost – Ellers er det midt i sentrum, billig og fri Internet som eg tom er oppkopla til,- heilt på eiga hand – Ja,- ikkje det at DET var vanskeleg ;-D

  No skal eg ikkje la meg distrahere av nettet FOR lenge, men ut å GÅ, GÅ, GÅ! I morgon skal eg på Prado museet ;-D

  Om litt er eg igjen i Stavanger – det blir bra det og 😀

  No har eg ein matbit som eg har båre på heilt frå Albir – Eg har COCA COLA og!!

  Svar

 3. Kjekt og koseleg – reising på gamlemåten ser eg, leiting etter dei billigaste plassane…Dett kan du verkeleg! Du får finne nokre billige fastfood restaurantar og .-), slik at me får rå til å eta ute mange gonger her i dyre Stavanger 🙂

  Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *