Dykking i Calpe med Falke – Club Natucio

Falke har dykka med fullt utstyr i dag.. Eg har vist han litt rundt, gått promenaen til Altea der me spiste paella. Han tykte vel om Altea, gamle byen. . Medan eg drog til byen, og henta mi vekeavis, Dag og Tid i postboksen sat Falke på den nye datamaskinen sin og tok livet med ro. Men seinare på dagen drog me til Calpe der han brukte eit par timar med instruktør for å dykka . Det var nok veldig spannande for han. Eg har sjølv eit Padi-sertifikat 1986 men treng ein time med instruktør for å få det autorisera på nytt. Eg får vel gjere det seinare i vinter tenkjer eg… .Den spanske instruktøren blei imponert av Falke.

falkedykk1

Falke og instruktør som ikkje kunne anna enn spansk..

3 minutt med instruksjon og så var det under vatnet

3 minutt med instruksjon og så var det under vatnet

Falke i sitt rette element, 5 meter under overflata.

Falke i sitt rette element, 5 meter under overflata.

Ei fin oppleving er over for denne gong

Ei fin oppleving er over for denne gong

Det er ikkje alt som fungarar som me vil her i Spania. Som eg har skrive før så skjer ikkje ting så fort og effektivt som me e vane med i Noreg. T.d. så har no det trådlause nettet me fekk installert for ei tid tilbake vore utan samband. Me har sett det fleire gonger og no sist i dag var sambandet vekke i 14 timar. Når det fungerar så har me ei line som gjer oss mellom 850 kbs og 1 mbs. Me har ei antenne på huset som tek mot signalane frå fjellet opp føre Albir.

Parabolen som me får internett frå

Parabolen som me får internett frå

Og i morgon er det marknad i Alfaz d`pi. Har og invitert Cristina frå Valencia til oss for helga. Og på laurdag reiser Falke. Det vert litt trist.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *