Kommentarar er velkomne – Takk!

Me har vært her ein månad. Eg har skrive nest kvar dag og nokre av dykk har lese, det veit eg. Det hadde vært kjekkt å få nokre tilbakemeldingar. Kva skjer hos dykk i Noreg? Nederst på kvart innlegg står det «no comments» eller «… comments». Trykk på den, så kan du skrive i det feltet som kjem fram. Det set med stor pris på!

Nokre stemningar frå morgonturen i dag!

Morgonsol frå den eine verandaen.

Morgonsol frå den eine verandaen.

Kvar dag treff eg desse som driv taichi på stranda.

Kvar dag treff eg desse som driv taichi på stranda.

Stille vatn på strand

Stille vatn på strand

13 Comments

 1. God morgen Skjalg. Nå må du verkeligt nyte lunt og varmt vær. Sitte inne og nyte utsikten med regn på tvers og kvitt skum på bølgetoppane. Her hjemma-for min og Åsne sin del-går det i jobb og skole. Begge deler går fint.Åsne tar seg av hunden på en flott måte, hu e blitt med i Storhaug rideklubb og høstferiens høydepunkt blir vel å besøke storesøster Rita i Bergen. Eg e fornøyd med å ver i godt treningsmodus, innom Bjørns Gym ca 4 gg i uka og blues-/viseklubb på tirsdager.Bussjobbing må nå ver hver 3.helg, så me får nå se kor lenge det fortsatt blir aktuelt…Når det gjelde planer framøve så har eg og jentene funne ut at det kunne ver koseligt med dykk her på julafta. For min del ser eg da for meg at duhjelpe te med midd

  Svar

 2. oj, plutselig va det forrige innlegget på plass….,forts: det viktigste va vel formidla om julen, men altså …me forberede det som ska te osv…Gry og co kjem nok også…

  Svar

 3. Regn og storm var det som møtte meg i Hirtshals.
  Ei fantastisk uke i Liege. Du mistet noe som ikke stakk innom. neste gang – kanskje..
  59 års dagen blei feira med at mange gamle venner dukket opp på kvelden. Det var rørende. mange gamle historier kom fram som eg hadde glømt for lenge siden.

  Det var spesielt for meg å se byen og menneskene igjen. og ingen kjente meg på gata som jeg ofte opplever andre steder i verden.

  Nå er det nye utfordringer i Norge som venter.

  Hvordan var helgeturen dokkas ?

  pga stom ver så blei båten 3,5 timer forsinka til Stavanger, men den kom fram !!

  Svar

 4. Vår fyrste utflukt med bilen. Me var i Agulias ca 200 km sør for Albir. Vitja ein tidl kollega som har kjøpt hus i San Juan de les Terreros. Godt og varmt (28-30), bada på ei urørt strandpå veg heim i går. Høst i Stavanger, ser eg…

  Svar

 5. SHAKE-A-FISH! Dette var herligt! Har fått beskjed fra legen å søke varmere strøk, går på nitroglycerin nå, så dette var ren inspirasjon! Vurdere i første omgan Alicante fordi det er lettvint herfra, med turer fra Rygge flyplass. Er dere langt fra Alicante? (Jeg tilbragte world geography timene i high school på en pub på 4th street i Manhattan, og der var alt man trengte rett i nærheten så han bartender’n Bob gadd ikke dra ned noe kart for oss skoletrøtte gutter fra New Jersey, forstås…)

  Men her skal jeg bookmerke og komme tilbake, det lover jeg, har en blog selv men den sover mest parten av tiden, her var det skikkelig gøy!

  Skal dere være dernede lenge? Håper å reise 31 Oktober, bestille nok billeten ikveld. Ellers her alt vel, Hanne har blitt filmstjerne kan ses på trailer’n til Engelen, begravelsesscenen, dame med solbriller på. Selvfølgelig må dere bare fjerne dette innleg hvis dere vil etter lesing, ble litt lang.

  Flere bilder, takk! Me gusta!

  Kevin/Carlos

  Svar

 6. Kevin/Carlos! Kjekt å møtes i Spania. Me bur 40 min nord for A. Blir her til juli 2010. Du er velkommen, kor lenge blir du i S i denne omgang? Me får besøk frå Noreg i uke 45 og 46. Bienvenido a nosotros!

  Svar

 7. Hei – kjekt å følge med på bloggen din,- er inne støtt og stadig og følger med på deres gjøren og laden under spanias himmel. Masse fine bilder og morsom tekst! Skal nok bli flinkere å kommentere etter hvert. PS: Gjør regning med at du har blitt med i TAICHI gruppa på starnden, det ser kult ut 🙂 Ellers snakkes vi når du kommer hjemom, jeg kommer jo i land dagen før deg..

  Svar

 8. Koselig Aasny. Du fekk med deg den nye eg la ut for ein time sidan om Nasjonalbiblioteket? Skal lese Eirik Newt sin blogg framover! Har jo sett han mykje på TV de siste åra!

  Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *