I Spania att. De vuelta a España

Her er plakaten for utstillinga i Kviteseid Kunstforening.

Nå kjem utstillinga med fotografi i galleriet i Kviteseid. Opning er neste veke, etter som eg forstår, det står feil dato på plakaten. Bilete heng til 29. mai. Mine 6 bilete er frå Vietnam, Fillipinene og frå Spania. Eg har ikkje vist fram nokre av desse før, med unnatak av de eine frå Spania som finst i mitt fotogalleri her på Spaniasida mi.

Eg er no komen attende til Albir, varmt og godt – reine sumaren. I går bada eg i bassenget vårt og Kitty Karina og venninna hennar Silja var i bassenget heile dagen!

Neste veke kjem det  ei overraskande melding til dykk der heime i Noreg…………………. Tyrsdag kl. 1600!

Kitty Karina har teke dette fine bilete. Frå bassenget vårt på sundag.

3 Comments

  1. Sommerslig blomst.. Jeg har sådd noen frø, som skal plantes ut om en stund, sommerblomster, det blir fint. Her har vi det ganske så fint idag, 8,2 gr på skyggesiden v kjøkkenvinduet. Så det er nok varmere i sola. Steinar har kommet hjem fra telttur, litt snurt siden det ble så tidlig, 11.10.. Men men, de hadde hatt det kjekt (2 jenter og 3 gutter) og ville gjerne tilbake. Ha en fortsatt fin søndag, jeg må tilbake til mine pensumbøker… 🙁

    Svar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *